GOD SOMMER!

Nå ser det ut til at sommeren har kommet for fullt her. I går var det strålende sol og ikke en sky på himmelen. Gradestokken bikket for første gang over 20 grader, og det ble til slutt så hett rundt øra at jeg måtte ta meg en nedkjølende badetur på kvelden.
Og når man får litt iskaldt vann inn i øregangen, så husker man plutselig ting som man ellers ikke ville husket. Som for eksempel at sylteagurken man kjøpte for en uke siden fortsatt ligger i sykkelkurven, at bilen for lengst skulle ha vært på EU-kontroll, og at man ikke har oppdatert nettsiden sin på noen måneder. Men bil og sylteagurk får vente, for man må jo prioritere.

 

NYE RUTER
Denne smekre nettsiden er nå oppdatert, og de 20 nyeste rutene fra i år er nå lagt ut. Disse kan du se ved å klikke på linken til venstre, eller fra nedtrekksmenyen over. Eller klikk deg inn på «Rutekamp» for en god dose blanding av både gammel og ny moro.
Det nyeste Rutetid-bladet er også nå å finne i butikkhyllene, så det er bare å kjøpe og løpe hjem for å lese. To sider med «Uten Sokker» finner du også i bladet.