Å, HALLO!?
Nå er den endelig her! Nettsiden du aldri spurte om, men innerst inne sikkert har venta på! Kanskje du søkte på kaker «uten sukker» og fikk skrens på tastaturet? Kanskje vaskemaskinen har tatt alle sokkene dine og du føler deg rådvill? Eller er du rett og slett på utkikk etter snuskete fotporno?

Uansett, nå sitter du der og lurer på hva dette er for noe tull, og da skal du bare lese videre. For her på denne siden er det nemlig ikke noe annet enn tull og tøys.

 

VITSETEGNINGER (Uten Sokker)
Mesteparten av innholdet på denne siden består av en serie med vitsetegninger som jeg begynte å tegne på i 2009. Serien heter altså, helt naturlig, «Uten Sokker», og er en samling med vitsetegninger i samme sjanger som «Larsons Gale Verden» og «Bizarro».

Tegningene er organisert i mapper fra det året de er tegnet, og du finner alle sammen fra menyen over. Jeg vil gjøre oppmerksom på at enkelte tegninger kan inneholde spor av pupp og rumpe, men ikke noe verre enn hva du normalt vil snuble over på NRKs hjemmesider.

 

RUTEKAMP
Det er ikke alltid like lett å vite hva folk flest synes er morsomt. Vitsetegninger som i mitt hode er hysterisk morsomme, er kanskje hel uforståelige for andre. Og noen av de vitsene som jeg har holdt på å kaste i papirkurven har vist seg å være blant de mest populære.

Når jeg nå planlegger å trykke mitt første tegneseriealbum, så trenger jeg din hjelp til å bestemme hvilke av rutene som fortjener plass på trykk. Det gjør du enkelt og greit ved å klikke på de vitsene som du liker best på denne siden.

Sjekk ut «RUTEKAMP» her!

 

Hva er vitsen?
Hele poenget er at du skal få enda en nettside til å sløse bort tid på mens du drikker morgenkaffen! Lese teite vitser som du kan laste ned, skrive ut og henge på dodøra. Trykk CTRL+D og legg til i favoritter med en gang (nå lærte du noe også!). Kaffen får du stå for sjøl, men underholdningen er helt gratis!

 

Jeg liker ikke dette. Kan jeg forlate siden?
Nei, du må drikke opp kaffen din først.